ontworpen vanaf de eerste bit voor het managen van grote hoeveelheden GEBRUIKERS EN contracten.

Onze infrastructuur is ontwikkeld voor het ondersteunen van veeleisende grote aantallen gebruikers en contracten. De afgelopen jaren zijn wij in staat geweest meer dan 100% jaarlijkse groei over probleemloos te ondersteunen. Bovendien is het ontworpen pieken in gebruik naadloos op te vangen.

Het combineren van Saas met OPTIMALE flexibiliteit.

Contracked™ wordt ingezet via een Software-as-a-Service model dat de implementatie, het onderhoud en het upgraden vereenvoudigd. Met Contracked™ kun je zowel eenvoudige als de meest compexe contracten managen. Dankzij de flexibele configuratiemogelijkheden van Contracked verloopt het managen van zowel eenvoudige als de meest complexe contracten probleemloos.

Contracked™ is browser onafhankelijk.


Contracked™ is gecertificeerd voor de meest gebruikte browsers. Daarnaast werkt Contracked™ op Android en iOS.

Meer dan vijf jaren ervaring in het beschermen van gevoelige DATA.

Contracked™ heeft grip op elk aspect van de security-infrastructuur door middel van beveiligingsdeskundigen, fysieke beveiliging van de datacenters en prevention- en bewakingssystemen. We voldoen aan de eisen van de meest veiligheidsbewuste klanten ter wereld, met inbegrip van overheden en financiele instellingen. Onze beveiliging beleid is gebaseerd op ISO 27001 standaarden.Contracked Contract Management GegevensbeveiligingContracked™ is ontworpen als SaaS (Software-as-a-Service) applicatie in de Cloud. Contracked™ omvat een schaalbare en veilige infrastructuur die 24 uur per dag bewaakt wordt door gecertificeerde en professionele medewerkers.

Contracked™ Applicatie


Wat maakt de Contracked™ applicatie zo uniek? Vanaf het eerste ontwerp hebben we rekening gehouden met de noodzaak dat de inhoud van een contract op een eenvoudige en consistente manier geregistreerd en bewaakt moet worden. Deze unieke aanpak heeft geleid tot de mogelijkheid contracten op te splitsten in beheersbare onderdelen. Hierdoor zijn de meest complexe contracten op eenvoudige wijze te managen.

Contracked™ Groene datacenters


Energiebesparingsmaatregelen zijn inmiddels gemeengoed op de datacentermarkt. Contracked™ werkt samen met Equinix en loopt daarmee voorop als het gaat om innovatieve en toonaangevende technologie. Er zijn uitgebreide verduurzamings- en efficiencyprogramma's geimplementeerd, onder andere voor recycling, enegie- en waterbesparing, voorkoming van verontreiniging en vermindering van vaste afvalstoffen.