Consulting partners.

Strategische Partners:

Strategische management en contractmanagement adviesbureaus spelen een vitale rol in het adviseren van grote organisaties op het gebied van de strategische en economische waarde van bedrijfsbrede contractmanagement oplossingen. Deze partners zijn erop gericht een contractmanagement strategie te ontwikkelen. Ondersteund met een bewezen contractmanagement oplossing zoals Contracked™ zullen zij sturen op verbetering van de interne samenwerking, proces optimalisering, verbetering van de effectiviteit van kosten en behoud van cruciale contractinformatie binnen de organisatie.

Implementatie Partners:

Alle Contracked™ partners hebben experts/professionals in dienst die de opleiding, kennis, ervaring en vaardigheden hebben om Contracked™ te implementeren. Implementatie consultants spelen een belangrijke rol door het verhogen van de kennis en kunde bij gebruikers en zijn in staat snel, efficiënt en doeltreffend Contracked™ op te leveren.

Value Added Reseller (VAR Partner):

De Contracked™ VAR Partners leveren naast Contracked™ contractmanagement, de vaak aanvullende diensten gecombineerd aan. De samenwerking is erop gericht om de aanwezigheid van Contracked in gebieden zoals nieuwe verticale markten en geografische markten uit te breiden, terwijl onze partners nieuwe omzetgroei kansen zien voor hun bedrijf.

Home Based Sales Channel:

De Contracked™ Home Based Partners bieden Contracked™ contractmanagement oplossingen aan het MKB aan. De Contracked™ Home Base Partners hebben de opleiding, kennis, ervaring en vaardigheden om Contracked™ on-line te implementeren. De Contracked™ Home Based Partners werken nauw samen met Implementatie Partners.Het doel van Contracked™ is een klant te voorzien van een volledige contractmanagement oplossing. Dat is de reden dat het Contracked™ Partner Program partners selecteert voor hun expertise in de contractmanagement industrie.

Contracked™ Oplossing en partners


Contracked™ en grote organisaties: Contracked™ Partners hebben diepe domein-expertise en bieden diensten aan in het contractmanagement segment, met name op het gebied van de implementatie, contractmanagement outsourcing (CMO) en ondersteuning. De expertise van de partner gecombineerd met de Contracked™ contractmanagement oplossing biedt een unieke gelegenheid voor de partner hun totale waarde propositie bij grote en complexe organisaties te verbeteren.

Contracked™ en het MKB en middelgrote organisaties: Contracked™ Partners zijn experts in technologie en services welke benodigd zijn voor het MKB en middelgrote organisaties. De Contracked™ contractmanagement oplossing is een perfecte aanbieding van de partner om contractmanagement waarde en assistentie te verlenen bij hun klanten.