Gegevensbescherming.

De beveiligingsmaatregelen van Contracked™ voldoen aan de meest strikt internationale richtlijnen voor datacenters.

Bedrijfsmodel.

Wij doen uitsluitend zaken met zakelijke klanten en hebben een transparant kostenmodel waarin klanten ons een periodiek bedrag betalen voor onze services. Bovendien zijn er geen verborgen verdienmodellen zoals inkomsten uit advertenties of datamarketing.

Data eigenaar.

U bent en blijft de enige eigenaar van al uw gegevens. Medewerkers van Contracked hebben geen toegang tot de gegevens van onze klanten. Een geavanceerd beveiligingssysteem zorgt voor een strikte scheiding tussen de gegevens van verschillende bedrijven.

Multitenancy: Bescherming voor iedereen.

Ons multitenancy model (het bedienen van meerdere klanten vanuit één applicatie) zorgt voor innovatie voor iedere klant. Dit model zorgt ervoor dat iedereen profiteert van de hoogste standaarden op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat kleine bedrijven profiteren van een beveiligingsarchitectuur die voldoet aan de standaarden van onze wereldwijde, beursgenoteerde klanten.

Contracked™ cijfers spreken

Vanaf de eerste start haalde onze services een gemiddelde beschikbaarheid van ver boven de 99%. Deze cijfers plaatsen de prestaties van Contracked™ boven die van de meeste eigen interne datacenters.

Beveiliging is een van onze kerntaken.


Als bedrijf in cloud computing voor de zakelijke markt heeft Contracked™ vele jaren ervaring met het bouwen en draaien van datacenters die voldoen aan zelfs de meest strenge beveiligingseisen. Onze datacenters zijn overeenkomstig de internationale standaarden ISO 27011 en SAS 70 Type II. Naast regulieren testen en simulaties werkt Contracked™ met toonaangevende experts in IT- beveiliging.

Wereldwijde bescherming.


Contracked™ draait in datacenters die geoptimaliseerd zijn voor beveiliging en prestaties. Wij bieden de hoogste kwaliteit aan professionele beveiligingsservices door oncontroleerbare gebeurtenissen te plannen en te laten gebeuren. Om de veiligheid van onze gegevens te waarborgen in zelfs de meest onwaarschijnlijke catastrofale scenario's zorgen wij voor redundante capaciteit en worden gegevens meerdere malen gerepliceerd.